Det började med en ljus idé

Vi ville utveckla effektivare och smartare belysningsarmatur för offentliga lokaler som t ex butiker, hotell, museer och kontor. Dessutom ville vi minska kostnaderna, underhållet, energiförbrukningen och belastningen på vår miljö.

En omöjlig ekvation? Inte alls. Lösningen finns i LED-tekniken. En miljövänlig teknik som snabbt har utvecklats till ett idag moget ljus och är framtidens belysning. Vi som löste problemet heter Zpecta och den första ljusa idén har vi gett namnet Zpecta Capella – morgondagens belysning.

Vi levererar ljus i form av intelligenta och energieffektiva belysningssystem baserat på den allra senaste LED-tekniken. Det vi kallar kvalitets-LED. Med Zpecta Capella får du tillgång till ett ljus som hjälper dig att skapa rätt stämning och atmosfär. Ett ljus som du enkelt kan styra och ändra färgton på. Ett ljus som ökar användarnyttan i dina lokaler och minskar dina kostnader.

Välkommen till Zpecta och morgondagens belysning!

 

Zpecta är ett belysningsföretag med design, konstruktion och produktion i Sverige. Zpecta tillverkar och marknadsför miljövänlig LED-belysning med inbyggd intelligens till offentlig miljö.

Ett moget ljus baserat på kvalitets-LED som är enkelt att anpassa, styra och ändra färgton på. Ger stor energibesparing med lång livslängd och minimalt underhåll.