Rätt atmosfär och känsla med kvalitets-LED

Med Zpecta Capella finns alla förutsättningar för att få allmän- och exponeringsbelysning att harmoniera optimalt. Rött ska vara rött och blått ska vara blått. Kundens eller besökarens upplevelse ska återspeglas såväl före som efter köpet eller besöket. Med Zpecta Capella är det inte särskilt svårt att skapa rätt atmosfär.

Om LED-belysning
Du kanske tror att LED är LED men det är det inte. Utvecklingen har varit och är stark. Det kalla blåaktiga ljus som levererades för några år sedan är ett minne blott. Idag är LED ett moget ljus med mycket stor potential. Med LED-belysning minskar du drastiskt energiförbrukningen med minskad värmealstring på köpet. Och ingen IR eller UV-strålning som ger färgförändringar på t ex konstföremål, textilier, möbler, kosmetika, frukt och grönt eller kött.

Zpecta är kvalitets-LED
Zpecta ligger i framkanten på att utnyttja och tekniskt kombinera LED-ljuset mot det vi kallar kvalitets-LED. Det har vi använt oss av i vår armatur Zpecta Capella. Med den levererar vi ett ljus som enkelt kan styras, ändra färgton på, eller ge extra exponering på en specifik vara eller objekt. Ljus som ökar försäljningen och upplevelsen samt minskar kostnaderna. Zpecta Capella är i den betraktelsen det mest moderna och effektiva belysningssystemet för offentlig miljö på marknaden.

Mona Lisa hänger på Louvren i Paris. Där använder man LED-belysning för att det är ett bra ljus och att LED-belysning inte avger IR eller UV-strålar som ger färgförändringar på t ex konstföremål, textilier, kläder, möbler, kosmetika eller färska livsmedel.